About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 20. tammikuuta 2011

Musteenlevitystyynyt kansiin

Ostin paikallisesta halpakaupasta käyntikorteille tarkoitetun säilytysvihkosen. Muovitaskut tuntuivat juuri sopivan kokoisilta musteenlevitystyynyille ja reiätkin menivät yksiin Bind-It-All:n tekemien reikien kanssa, joten ei muuta kuin hankkimaan kierteet ja kovat kannet tähän pikkukirjaseen:Aika paksuhan tästä kirjasta tuli, mutta tyynyt pysyvät järjestyksessä ja ovat käden ulottuvilla ja vaikka mukaan otettavissa. Paperit olivat My Mind´s Eyen (Fine and Dandy).
Teksti on Penny Blackin Allegro -setistä ja kiekura taisi olla Inkadinkadon, molemmat embossattu ihanalla karpalon värisellä kohojauheella.

1 kommentti: