About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

tiistai 18. tammikuuta 2011

Luovuus ei ylläpidä järjestystä...

Askartelutilani on useimmiten enemmän tai vähemmän sekainen, onneksi tuossa huoneessa ei askartelun lisäksi tehdä juuirkaan muuta kuin kuivatetaan pyykkiä ja säilytetään kirjoja kirjahyllyssä.

Törmäsin tässä taulussa esiintyvään tekstiin, jonkun ulkomaisen nettikaupan leimasetissä. Setissä oli toinenkin teksti, jonka aion työstää askartelutilan pikkutauluksi myöhemmin:


kuviopaperit: BoBunny ja October Afternoon
kukat tehty rypistelemällä
kirjaimet ovat Woodwaren valkoisia  chipboard -aakkosia
kehys Ikeasta

1 kommentti: