About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 15. tammikuuta 2011

Magnoliahaaste #39 - kimallusta

Tämän viikkoisessa Magnoliahaasteessa, oli haasteena kimallus. Vaikka minulla onkin useita eri värisiä kimalleliimoja, jotenkin vain jätän ne useimmiten korttiin lisäämättä. Nyt oli kuitenkin "pakko" haastaa itsensä ja tässä aikaansaannokseni:

 leimasimet: Magnolia, Love hearts with banner
Autumn Leaves Ticketed -akryylisetti
väritykset Distress Ink -täyttöpulloilla (Tumbled Glass, Fired Brick, Peeled Paint ja Victorian Velvet), värin sekaan lisäsin valkoista Perfect Pearls -jauhetta, ja sain aikaiseksi helmiäishohteisen värin
taustapaperi: Magnolia ja kuviopaperin takana kullanvärinen peilipaperi
tiketit Sizzixin stanssilla
Kukat: Prima Athena Flowers
kukissa ja lehdissä Stickles Diamond -kimalleliimaa

2 kommenttia: