About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 29. tammikuuta 2011

Ihanuudet saapuivat Englannista ja P*skarteluhaaste #75

Tilaamani Waltzing Mouse -leimasimet saapuivat tällä viikolla Englannista, ja olivatpa ne sitten ihania. Tilasin neljä settiä, kun en vähempään pystynyt rajaamaan. Tässä leimasin ensimmäisestä setistä ja samalla osallistun P*skarteluhaasteeseen käyttämällä huopaa:

leimasin: Waltzing Mouse Rescue Remedies
huopa Paperinauhasta (Artemio), ihanan herkullisia värejä, lehtien vihreä huopa Tildaa
taustapaperi: October Afternoon
huovan piparikuvio reikineen leikattu Tim Holtzin On The Edge -stanssilla2 kommenttia:

  1. Ihastuttava leimasin! Ja saitpa paljon huopaa yhteen korttiin mahtumaan, hyvä!

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti ja nuo leimasimet on kyllä ihania! Mulla kans polttelee nämä leimat kun sain joulun jälkeen - vielä kun sitä aikaa löytys jostain vuorokauteen pari tuntia lisää ;)

    VastaaPoista