About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Penny Blackia vaihteeksi (liekö jäänyt julkaisematta joulun alla)

Tämä kortti löytyi blogin listalta luonnoksena, julkaistaan nyt, vaikka jouluinen onkin. Onhan huomenna kuitenkin loppiainen ja tänään vähän niin kuin viimeinen päivä joulua:

leimasin: Penny Black (akryylisetistä)
väritykset copiceilla
taustapaperit: Cosmo Cricket Jolly by Golly
teksti ääriviivatarralla
pitsiboordireunus Magnolian stanssilla

4 kommenttia:

  1. Suloinen ja ihana kortti, kauniisti väritetty kuva :)

    VastaaPoista
  2. Tunnelmallinen kortti, joka oikein huokuu lämpöä. Kauniisti väritetty leimakuva, kuten korteissasi aina:)

    VastaaPoista
  3. Upeita kortteja taas olet tehnyt. Olet ihanan rohkea värinkäyttäjä. Kun itse rakastan värejä, niin en voi niitä olla ihailematta myös ihmisiä, jotka uskaltavat rohkeasti niitä käyttää. Upeaa työtä.

    VastaaPoista