About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 15. heinäkuuta 2010

Väritysharjoituksia

Kiitos ja kumarrus P*skarteluhaasteen voitosta ja kaikista onnitteluista sekä kommenteistanne. Tervetuloa uudet lukijat, koitan julkaista uutta materiaalia vähintään pari kertaa viikossa ja käyttää välillä ajastettua postausta, jotta uutta nähtävää olisi mahdollisimman usein.

"Askartelukerhossamme" eilen illalla keskityin värittelemään Copiceilla ja mallina toimi Kraftin Kimmien Gabrielle! Katsokaa noita hiuksia! Myöhemmin teen nämä kuvat korteiksi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti