About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Albumeja

Viime keskiviikkona askarreltiin Paperinauhassa porukalla ja minä kurssitin itseäni Bind-it-All:in käyttöön ja simppeli laitehan tuo oli, vaikka hieman netistä ohjeita reikien tekoon kaivettiinkin... Tämä päivitys on ajastettu. Ihan vain tiedoksi niille, jotka epäilevät että työaikana blogia päivittäisin ;)

Tästä tulee kalenteri (ehkä lahjaksi jollekin...)

Zutterin 6x6 kannet, mustat sisäsivut
Kannet: Pink Paislee Love Potion paperilla
Journaling: Teresa Collins
sisäsivuille kalenteri Teresa Collinsilta

Tämä lienee valokuva-albumi:
Zutterin 8x8 kannet, mustilla välilehdillä
paperi: Tim Holtz
leimakuva: Kort och godt
leimattu: Rangersin distress-kohojauheella Broken China
Muuta en sitten tähän koristeeksi lisännytkään, kun en halunnut peittää tuota Timpan ihanaa paperia, jota viimein tohdin käyttää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti