About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Cute Card Thursday haaste #122

Valmiiksi väritetty Gabrielle taas korttiin, tällä kertaa mennään Cute Card Thursdayn haasteeseen, joka oli luonnoshaaste ja palkintona sopivasti Kraftin Kimmie -leimasimia.

luonnos:

My card to Cute Card Thursday Challege #122:
Leimasin: Kraftin Kimmie Gabrielle, teksti Paperinauhan 2010 setistä
taustapaperit: October Afternoon ja Cosmo Cricket (myös Basic Grey ja Bo Bunny)

3 kommenttia:

 1. What a beautiful creation. Thanks for joining us this week at Cute Card Thursday. Good Luck!
  Love Emma and Susan
  xxx

  VastaaPoista
 2. Mä oon tosi iloinen, että olen löytänyt blogisi:) Teet toinen toistaan kauniimpia kortteja, joita mukava ihastella! Tämäkin ihan super, kaikki materiaalit natsaavat ihan kympillä. Olet todella taitava leimakuvan värittäjä ja osaat uskomattoman hienosti yhdeistellä eri materiaaleja ja saat niistä tomivia kokonaisuuksia!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Minä täällä taas, innostuneena ja täpinöissäni tuli äskeiseen kommenttiin painovirhepaholaisia, pahoittelut niistä :)

  VastaaPoista