About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Sankarit sukkahousuissa

eli Robin Hood -Edwin! Tämän väritin aluksi ilman housuja eli sääret ihon värillä, mutta sitten mieleeni juolahti tuo otsikon elokuva ja olittehan te muutkin tälle "sukkahousut" värittäneet ;)

leimasin: Magnolia
Taustapaperi: Basic Grey, ruutukuvio October Afternoon
väritys: Distress Refills
lehdet kuvan ympärillä: Prima, Bosscutin Daisy Leafs ja Woodwaren punchi

1 kommentti:

  1. Hei, olen todella arvostaa sinun blogia, ja tunnen BE MY seuraaja, nyt olen teidän seuraajia hänen blog.e blogiin on: www.cantinhovovomaria.blogspot.com

    VastaaPoista