About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Magnoliaa lisää...

Nyt on ollut tarkoitus tehdä valmiiksi väritettyjä kuvia korteiksi, minä kun niin tykkään väritellä. Varastoon siis kertyy väritettyjä kuvia odottamaan korttiin pääsyä. Oikeaan alareunaan tämä kaipaa vielä tervehdystekstiä...

leimasin: Magnolia
taustapaperi: Magnolia
pitsiboordi: Martha Stewart Doily Lace
kukat: Retrokukka-leikkurilla, joiden terälehtien päästä "nipsaistu" hieman kuviosaksilla, punaiset kukat värjätty Distress Inkin Fired Brick -värillä sormituputtimen avulla, ohje löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti