About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Hempeämpää...

Viimeksi laitoin tänne esille miehekkäämpiä kortteja ja nyt vaihdoin tyylin hempeämpään. Minulla ei siis ole tiettyä tyyliä, millä korttini teen vaan tyyli taitaa vaihtua sään ja mielialan mukaan. Kortteiluinto on nyt kovin hiljaista, kun niin paljon halutaan/pyydetään rippi- ja hääkortteja. Vaikka niitäkin on todella kiva tehdä niin jotenkin tuntuu ettei pääse täysin virtaan mukaan, kun aihealue on rajoitettu. Kummallinen on tuo ihmismieli :) 
Onneksi Paperinauha avautui kuitenkin pitkän (1 viikon) tauon jälkeen...
Näissä leimasimena Magnolian Love Letter, embossattu Pirate Goldilla ensin valkoiselle ja sitten pinkille paperille. 

Pinkki sydän on sitten leikattu ja kiinnitetty kohotarroilla valkoisen pohjan päälle.

Idean sain Hempukalta.

Taustapaperi Timpan Vintage Shabby -paperikosta

2 kommenttia:

  1. Hemepitä tosiaan, mutta ihania silti molemmat. Minusta on postitiivista, että tyylisi ei ole aina sama, niinkuin itse totesit. Onhan se itselleen ja muille korttiesi ihailijoille mukavaa, ettei koskaan tiedä, millä tyylillä uuden postauksen kokonaisuus on tehty :)
    Ihanaa, aurinkoista viikonloppua.

    VastaaPoista