About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Näperrystä

Tämän kortin kanssa meinasin useasti menettää hermoni ja pidinkin vähän väliä taukoa ja jatkoin taas, vaikka mukavaa vapaa-ajan viettoahan tämä kortteilu on. Idean sain täältä.


Ruusu on siis embossattu valkoisella ja Stampendousin leimasimella kraftille. Sitten leikkasin sormiveitsellä rajoja myöten "ruusun terälehdet" - tämä oli se hermoja "raastava" osuus. 

Liimasin leikatun kraftin sitten samankokoiselle vaaleanpunaiselle kartongille ja Paperinauhan tekstileimasimella vielä toivotus ja valmista tuli. Yksinkertaiseenkin voi joskus upota melkoisen paljon aikaa

2 kommenttia: