About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Keltaista pääsiäisen innoittamana

Tämän enkelin värittelin mahdollista pääsiäiskorttia varten, mutta pääsiäinen ehti mennä ja tulla ennen kuin tämän korttiin asti sain. Simppeliä linjaa tällä kertaa. En siis lainkaan osaa pitäytyä yhdessä tyylissä vaan välillä tungen kortin täyteen koristeita ja kasaan sen monesta erilaisesta paperista ja välillä taas lätkäisen kuvan ja pari koristetta, kuten tässä:


leimasin: Kraftin Kimmie Elysia Angel
väritetty copiceilla

Onnea -leimasin Paperinauhan setistä

kukat toooodella vanhaa varastoa ja noita Priman lehtiä olen jäänyt kaipaamaan, toivottavasti samantyyppisiä lehtiä vielä jostain saisin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti