About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Miehille grouvimpaa...

Olipahan mahtavan aurinkoinen viikonloppu! Ihan hirveästi en askarteluhuoneessa viitsinyt aikaa viettää, mutta koska lauantaina tultiin Bilteman kautta kotiin, oli pakko päästä kokeilemaan alumiiniteipin ja alkoholimusteiden yhdistelmää. Tosin kaksi ensimmäistä taustaa on tehty liimakalvon ja alumiinifolion avulla:leimasimet: Stampers Anonymous (Tim Holtz) Time Travelers setistä, embossattu kohojauhein

ylemmässä ja alakuvien kuusissa käytetty apuna Miijjan tutoriaalia, tuon alumiiniteipin kanssa homma toimi huomattavasti paremmin (kuuset) kuin tuon liimakalvo-folio -yhdistelmän kanssa (rattaat ylimmän kuvan taustalla), tai sitten liimakalvo oli liian paksua.

Tämän herrasmiehen taustalle olen embossannut paperille kalvon avulla kiinnitetyn folion X-Cutin kohokuviotaskulla. 


Näistä kuusista (tai Pine Tree eli mänty) pidin itse eniten kaikessa yksinkertaisuudessaan, vaikka teipin "saumat" jäikin hieman ikävästi näkymään. 

Toivottavasti näistä joku kelpaa eläkkeelle jäävän työkaverin kortiksi.

4 kommenttia:

  1. Oi joi nuo Timpan setämiehet on kyllä mahteja ;) niin ja kortit kans!

    VastaaPoista
  2. Näitä UPEITA kortteja olen jo monesti käynyt ihastelemassa, miten ihmeessä en ole kommenttia jättänyt?
    Ovat kertakaikkiaan törkeen mageita!!!!!!!!!!

    VastaaPoista