About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä...

Käytiin parin viikon lomalla lähes maapallon toisella puolella joten en ole ehtinyt päivittämään blogia hetkeen. Tänä viikonloppuna päätin kuitenkin inspiroitua lähestyvästä pääsiäisestä:











Korttipohjana käytin valmiiksi kohokuvioituja korttipohjia (4" x 5 3/4 "), joista leikkasin askarteluveitsellä kuvalle aukon ja kiinnitin kuvan etusivun taakse. Kuvat ovat Pion Designin Sagan om Våren -arkista. Korttipohjat sitten värjäsin eri sävyisillä Distress Inkeillä musteenlevityskahvan avulla, koristeena paperikukkia ja ihania ruskeansävyisiä helmikanan höyheniä ja sekä tavallisia valkoisia höyheniä. Nopeita toteuttaa ja onnistuvat myös ilman erikoisia työkaluja...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti