About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Jos kortinteko takkuaa...

...eikä millään osaa valita sopivia papereita ja tuntuu, että mikään ei onnistu, kannattaa lukaista tämä tutoriaali läpi. 

Tässä englanninkielisessä kuvitetussa ohjeessa käydään läpi kuviopapereiden valintaa. Ohjetta olen soveltanut sekä tässä kortissa, että edellisen postauksen hiirikorteissa. Ja pääsin suorastaan flow-tilaan korttien teossa 😄


Ohjeen mukaan kannattaa valita 2-3 paperia samasta paperikosta siten, että yksi on voimakaskuvioinen, esim. kukkainen paperi, toinen on samasta sävymaailmasta "geometrinen" paperi eli raitoja tai viivoja tai palloja ja kolmas on sitten yksivärinen tai lähes yksivärinen himmeäkuvioinen paperi. Nämä kaikki kolme ristiin rastiin aseteltua paperia sitten kehystetään yksivärisellä paperilla, joka sitoo värimaailmaa yhteen. Näin yksinkertaista se sitten on. Ohjeessa on myös kuvia, joissa kaikki paperit ovat kukkaisia tai raitaisia ja jotenkin niistä sitten näkee, että ei mätsää ei... 


leimasin: Bildmålarna, väritetty joillain vesiliukoisilla väreillä aikaa sitten
taustapaperit: Echo Park ja aaltopahvi
koristekukkaset pienellä retrokukkaleikkurilla, pilvet Die-namicsin stanssilla huovastaLauantain 9.2.13 vietin Paperinauhassa Emmon ja Riikan kursseilla alkoholimusteista ja gessosta, tuotoksia näette myöhemmin. Ja tosiaan, olen skräpännyt elämäni ensimmäisen sivun!!!

2 kommenttia:

  1. Hukkasin sinun blogisi, mutta onneksi nyt löysin takaisin:) Ihastuttava kortti :) ja todentotta loistavasti sommitellut paperit :) Täytynee minunkin kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Oli niin kivaa nähdä taas pitkästä aikaa lauantaina. :) Se sinun minialbumi oli ihan superhieno! <3 Sovelsin tuota kolmen paperin koodia heti ystävänpäiväkortteihin, oli hauskaa!

    VastaaPoista