About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 2. helmikuuta 2013

Teetä ja sympatiaa ystävälle

Facebookin Askartelun salat -ryhmästä bongasin jo jokin aika sitten tällaisen teepussien säilytyskotelon, jossa on avattava kansi ja josta teepusseja voi sitten alhaalta ottaa käyttöön. Talviflunssa kaatoi minutkin petiin ja pariksi päiväksi sisätiloihin, joten kevyelle askartelulle oli aikaa niistämisen ja päiväunien välissä.


Ohje löytyy täältä, ainoa vika tässä ohjeessa oli, että taitoksia tehdään 1/16 tuuman tarkkuudella ja Marthan scoring boardissa on vain 1/8 tarkkuudella uria, lisäksi tämä rasia oli hieman liian suuri ainakin Liptonin teepusseille. Ajattelinkin muokata ohjetta sen verran, että sopii myös näille suomalaisille perusteepusseille, postaan ohjeen tänne, kunhan kokeilen ensin lopputulosta.

taustapaperi kortissa ja teelaatikossa ovat Echo Parkin This and That -sarjasta
leimasimina on käytetty Whiff Of Joyn hiirtä (väritetty Distress Markereilla)  sekä Waltzingmousen teesetin leimasimia
Kukkanen on leikattu huovasta Magnolian stanssilla (vähän piti saksilla auttaa) ja lehdet leikkasin Die-Namicsin stanssilla yhtä vahvasta huovasta täysin ongelmitta (Die-namicsin kukkastansseja siis tilaukseen!)
Nauha luonnovalkoista puuvillanauhaa ihanassa puurullassa, ja leimasin nauhaan Hero Artsin musteella tekstiä samaisesta Waltzingmousen setistä - ihana, vai mitä!

Tällä väripläjäyksellä eteenpäin kohti kevättä!

2 kommenttia:

  1. Tästä tuli niiiiiin hiano! Jään odottelemaan innolla perusteepusseille sopivan rasian ohjetta, että pääsee itsekin kokeilemaan, vaikken tuota scorin boardia omistakaan... :)

    T: naapurituolin askartelija ;D

    VastaaPoista