About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä!

Tämän kortin myötä haluan toivottaa kaikille lukijoilleni hyvää pääsiäistä! 

Kiva kun kävit kurkkaamassa ja tervetuloa toistekin...


Pitkään aikaan en olekaan näin runsaasti laittanut koristeita, ja hieman aivastutti, kun erehdyin muotoilemaan noita höyheniä saksilla, jolloin huoneessani pölisi höyhenhaituvia ympäriinsä...

leimasin: Magnolia, Tilda loves flowers
väritetty distress inkien täyttöpulloilla
taustapaperit: Maja Design ja 7Gypsies
koristukset vanhaa varastoa

5 kommenttia:

 1. Ihanan keväinen, tykkään utuisesta tunnelmasta :))

  VastaaPoista
 2. Kaunis keväisen hempeä kortti.
  Hyvää pääsiäistä sinullekin:)

  VastaaPoista
 3. onpa suloinen kortti, ihanat värit. Se mun kortissa käyttämä tähtitausta oli luultavasti skräpteekistä ostamani You Do:n leimasin, se on kyllä ihan superihana!

  VastaaPoista
 4. Suloinen ja niin hempeä kortti!

  VastaaPoista