About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Rentoutushetki ja Kraftin Kimmien haaste #123

Tämä leimasin minulla on ollut jo kauan, mutta väritettäväksi saati sitten korttiin ei kuva vieläkään ollut ehtinyt. Eilen tartuin "härkää sarvista" ja aloitin värittämään kuvaa. Ja nopeahan se oli värittää... Tällä kertaa Kraftin Kimmien haasteeseen nro 123: Tag Time!!!

leimasin: Kraftin Kimmien Brigitte
väritykset copiceilla
tekstileimasin Paperinauhan setistä
kimalleliimaa sekä vaahtokuplissa että ammeen jaloissa
taustapaperi: Magnolia
paperiboordi leikattu Timpan reunastanssilla
tagi sujahtaa kuvan taakse, tässä vain esittelyn vuoksi esillä...

3 kommenttia:

  1. So sweet! Makes me yearn for a long soak right now ;D Love your tag card! Fabulous colors! Thanks for joining this week's challenge at Kraftin' Kimmie Stamps! Hugz, Cheryl

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana kortti ja hauska tuo leimakuva!

    VastaaPoista
  3. What a lovely card. I love the Brigitte image, she looks so content!! Great job and thanks for joining the Kraftin' Kimmie Challenge this week.

    VastaaPoista