About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Magnoliaa kirkkain värein

Tämä kortti n maannut pöydälläni jo jonkin aikaa keskeneräisenä ja sain sen viimein valmiiksi. Kerran ihmeteltiin ääneen, miksi Magnoliat niin usein väritetään kovin vaalein ja hennoin värein - johtunee DT töistä. Mutta kukapa estää käyttämästä värejä ihan reilusti myös Magnolioiden kanssa...

leimasin: Magnolia Tilda with Many Hearts
väritykset copiceilla
kuviopaperit: Simple Stories Happy Day
banneri Whiff of Joyn stanssilla
lehtikiekura Bosscutin stanssi
sydän Spellbinders

Jotta Magnolioiden söpöisyys saadaan karistettua ihan kunnolla, tässä linkki hieman erilaiseen toteutukseen:
tämä kortti ja paljon muuta löytyy siis osoitteesta:

3 kommenttia:

  1. Upeaa värienergiaa ylemmässä kortissa mutta eipä hassumpi ole alimmainenkaan, erikoinen, miten ihmeessä olet kasvot tehnyt??

    VastaaPoista
  2. Kiva tuo korttisi! Itse tykkään käyttää kirkkaita värejä Magnolian leimoihin, ei vaan osaa hempeillä :D ja Kiitos linkistä, nyt pääsee viimein näkemään tuon "ihmissuden" ;P

    VastaaPoista
  3. Tulin vain huikkaamaan, että oli kiva nähdä lauantaina pitkästä aikaa! Minulla on muuten myös blogi nykyisin, pikkuhiljaa alkaa tulla askarteluitakin sinne. :)

    VastaaPoista