About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 29. syyskuuta 2011

Vielä yksi spinner-kortti

Tällä kertaa pienemmällä korttipohjalle vaakaan, tämä Penny Blackin leimakuva sopii mielestäni erinomaisesti tällaiseen spinner-korttiin. Tässä kortissa käytin kolikoiden sijaan prikkoja ja ihan ok tuntuisivat nekin toimivan:


leimasin: Penny Black Snow Joy
väritys Inktense + hajuton tärpätti
kuviopaperi Echo Park

2 kommenttia:

  1. loistavasti sopii just tuo kuva spinneriin...huippukortti!!! =)

    VastaaPoista
  2. Taidankin kokeilla tuota ideaa, tuo leimasin kun on päässyt ihan liian vähälle käytölle. Korttisi on kyllä aivan loistava!

    VastaaPoista