About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 22. syyskuuta 2011

I'm back!

Uusi mac-tietokone loistaa tietokonepöydällä ja kuvankäsittelyyn löytyi mainiot keinot jo valmiiksi koneesta! Ihan täysin askartelemattakaan en ole ollut konerikon aikana, tästä alkaa taas muutaman päivän julkaisusarja:


leimasin: Penny Black Allegro-setistä
leimattu Zigin akvarellitussien avulla, eli värittämällä tusseilla itse leimasinta, päälle suihkautettu hieman vettä ja sitten leimattu fabrianon paperille


1 kommentti: