About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

tiistai 27. syyskuuta 2011

lähes vintage-joulukortti

Tämä Magnolian leimasin on Magnolian vanhempaa tuotantoa ja värittelin kuvan ensimmäistä kertaa ja piiiiitkästä aikaa Inktensen kynillä ja vesisäiliösiveltimellä:

tagi on Magnolian stanssi, 
joulutähdet ja lehdet Bosscutin stanssilla valkoisesta fabrianosta, 
palaset suihkauttelin itse tehdyllä misteillä (Aged Mahogany ja Peeled Paint), 
samoin pitsi on samalla vihreällä mistillä värjätty, 
taustapaperit vanhaa varastoa, väritetyn ja 
irti leikatun leimakuvan yli pyyhkäisin vielä vintage photoa kahvalla

Kuvassa oleva teksti (Ina 2011) lisätty macin ihanalla kuvankäsittelyohjelmalla, käsittämättömän helppokäyttöinen on tämä uusi tietokone, oikein soppeli kone esim. bloggailuun

4 kommenttia:

 1. Todella hienosti Inktenset sopivat käteesi, kaunis lopputulos. Muutenkin tykkään kortistasi kovasti.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti - tykkään kovasti tästä kokonaisuudesta. Olet värittänyt kuvan upeasti.

  Kiitos muistutuksesta - pitää kaivaa tuo kukkastanssinäkyviin.

  VastaaPoista
 3. Mielestäni muut sivuston omistajat pitäisi ottaa tällä sivustolla malli, erittäin siisti ja hyvä käyttäjäystävällinen tyyli ja design, puhumattakaan sisällöstä. Olet asiantuntija tähän aiheeseen!

  VastaaPoista