About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

maanantai 7. helmikuuta 2011

Uutukaisella Magnolialla jatketaan

Tässä toinen kortti tällä Magnolian uutuusleimasimella. Tälläkin kertaa olen kuvan leimannut Archival Inkin kahvinruskealla musteella, koska olen nähnyt norjalaisen Camillan näin tekevän blogissaan ja saavan aikaan todella upeita pehmeän sävyisiä kuvia.

leimasin: Magnolia, Tilda with Many hearts, väritetty Distress Inkin tyynyillä
tausta itse tehty Priman kiekuraleimasimella valkoisella embossaten, päälle levitetty Distress Inkin Worn Lipstick ja Walnut Stain
lisäksi pieni kakkupaperi ja kukkarykelmä

3 kommenttia:

  1. Upea värimaailma, kauniisti väritetty leimakuva:) Kokonaisuus on upeasti onnistunut, liekö sopivan pehmeydyn tuonut juuri ruskealla leimaaminen:)

    VastaaPoista
  2. Sattumalta löysin blogiisi ja totesin, että aivan ihania kortteja olet tehnyt. Tykkään tästä pehmeästä värimaailmasta:)

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti ja leima, itsekinodotan tuota leimaa juuri postista, tulispa se jo tänään =)=)

    VastaaPoista