About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Syntymäpäiväkortti ja samalla P*skarteluhaasteeseen

Tervetuloa uudet lukijani, on ilo lukea kaikkien kommentteja blogissani. Aina uusin odotuksin kurkkaan blogiani ja "salaa" toivon, että julkaisujani olisi kommentoitu. Koitan aina välillä itsekin aktivoitua kommentoimaan muiden julkaisuja, mutta kuten tiedätte, välillä tulee vain katseltua toinen toistaan hienompia tuotoksia.
 
P*skiksessa oli tällä kertaa aiheena seuraavanlainen bingo:


Tähän syntymäpäiväkorttiin, joka lähtee äitini tädille 91-vuotispäivän kunniaksi, valitsin rivin 3D-tarra, tagi ja violetti:


Tagi/etiketti tehty Waltzing Mousen leimasimella ja Spellbindersin stanssilla, teksti Paperinauhan setistä ja kiinnitetty koholle 3D -tarralla
lintupaperi taustalla: Webster's Pages

yksinkertaista, nopeaa ja omasta mielestäni erityisen onnistunut kokonaisuus tällä kertaa - harvoin tulee itseään kehuttua ;)

6 kommenttia:

 1. Todella upea! Oli kiva, kun kerroit tuon leiman nimen, olen metsästänyt tätä spelbinderssin stanssiin sopivaa leimaa jo tovin!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti! Yksityiskohtia on paljon, mutta kokonaisuus ei silti ole rauhaton. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana taustapaperi! Värit ovat jotenkin rauhalliset, tykkään.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja tyylikäs kortti!

  VastaaPoista