About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

2 x mazebook ystäville, samalla P*skarteluhaasteeseen # 77

P*skarteluhaasteessa piti muistaa ystävää jollain muulla kuin kortilla. Minä tein kaksi Mazebookia uusimman Ihana-lehden innoittamana ystävilleni. Aikaa meni lähes koko sunnuntaipäivä... Todella mukava projekti tälle päivää. Pienellä riskillä linkitän jo nyt haasteeseen, toivottavasti saajat eivät ennen huomisiltaa kurkista blogiini.

Kirjat ovat pieniä, sisäsivut 3" x 3", kannet 3,5", papereita sai kaivella siis silppulaatikosta, joka ei kyllä juurikaan tyhjentynyt...

1 kommentti:

  1. Pessimisti näkee reiän :D Eksyin ensi kertaa blogiisi, aivan ihania kortteja olet tehnyt ja blogisi tempaa mukaansa selkeydellään, jäin lukemaan tätä pitkäksi aikaa :)

    VastaaPoista