About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Sweet Pea Stamps ja Heinikka

Monessakin blogissa olen ihastellut näitä "oikeasti ihmisen näköisiä" leimasimia. Ennen pääsiäistä käväisin työreissulla Keski-Pohjanmaalla ja tulin Heinikan kautta kotiin. Heini ja Rico ottivat "vierailijan" tapansa mukaan ystävällisesti vastaan ja jokunen tovihan siellä sitten vierähti. Ostin muutaman Sweet Pea Stampsin leimasimen, joista yksi on tämä hempeän kaunis nainen. Ideaa korttiin olen ammentanut Minnan shabby chic-tyylistä - täältä.



leimasin: Sweet Pea Stamps Karen Middleton, Face #3

väritetty Distress Ink täyttöpulloilla ja säiliösiveltimellä. 

Itse asiassa ensimmäinen väritys ei oikein onnistunut vaan sain omasta mielestäni herkän kauniin kuvasta aikaiseksi drag queenin ja se kuva jääköön julkaisematta ja onkin jo takan sytykkeeksi käytetty. Ja mikä pahinta esitellessäni väritysjälkeä tuon ensimmäisen kuvan osalta myös mieheni sanoi samaa

Taustapaperit vanhaa varastoa ja maalattu Gessolla muovista korttiläpyskää apuna käyttäen valkoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti