About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

tiistai 6. lokakuuta 2015

Morjens, pitkästä aikaa! Länge sen sist...

Sain kuin sainkin pakerrettua tämänkertaiseen p*skarteluhaasteeseen kortin ja samalla julkaisun tänne blogiin. Kortteja minulla on pino tehtynä, odottavat vain julkaisua...

Tässä julkaisujen välissä olemme saaneet uuden kämppiksen eli pienen pojan, joka on vienyt aikaa ja ajatukset askartelusta. Nyt on tosin innostus askarteluun kohonnut takaisin, ehkä pieni tauko on tehnyt hyvää. Laitoimme ystäväni MarjoHoon kanssa pystyyn myös yhteisen blogin Anonyymit askartelijat, joka kehittynee tässä ajan mittaan. Tällä hetkellä uudessa blogissa ilmoitellaan Seinäjoen nuorisokeskuksen kahviossa kerran kuussa pidettävistä askartelutapaamisista - käyhän kurkkaamassa varatut ajat. Anonyymit askartelijat löydät myös Facebookista - liity mukaan.

Mutta tässä korttini tämänkertaiseen p*skikseen, jossa haasteena olivat värit: sitruunankeltainen, tummansininen ja okra. Some Odd Girlin leimakuva väritetty copiceilla ja sitruunankeltainen kuviopaperi tehty itse stencilillä ja Distress Inkillä (Squeezed Lemon). Teksti Timpan Crazy Talk -setistä.


4 kommenttia:

 1. MOIKKA MOI!
  Ensiksikin ihan hirmusti onnea uudesta kämppiksestä!!!
  Mukavaa kun ehdit myös askarrella. Kortti on kiva ja värit raikkaat.
  Harmi kun ei päästä arkisin teidän ask.iltoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään joskus järjestää lauantaina :) Olisi kiva nähdä teitäkin!

   Poista
 2. Huikea toteutus näillä väreillä - olet taitava!

  VastaaPoista