About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

maanantai 12. lokakuuta 2015

Haastekorttia taas pukkaa...

Täällä taas, tuliskohan tavaksi :) 

Tämänkertaisessa p*skarteluhaasteessa tuli käyttää peilileimausta. Tarvitsin synttärikortin ja kuvaan kaksi kissaa, jotka löytyivät SomeOddGirlin Hipster Pets-setistä kaikkine lisävarusteineen (lasit ja rusetti):


6 kommenttia:

 1. Todella suloinen kortti! Noi leimat on ihan huiput. :)

  VastaaPoista
 2. Eipä arvaisi samalla leimasimella tehdyiksi! Ihana idea nuo lisävarusteet, lasit on tosi komeat. Hieno kokonaisuus, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 3. Mun piti aivan kattoo onko tuo sama leima XD tosi onnistunut siis! Jei, huomenna taas askarrellaan ❥

  VastaaPoista
 4. Mahtava toteutus! Ja kuten Tirpuunen tuossa edellä sanoo, niin ei millään arvaisi samalla leimalla tehdyiksi.

  VastaaPoista