About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Pari julkaisematonta viime vuodelta...

Siivoilin muistikortteja ja löysin kaksi julkaisematonta korttia tästä Art Impressionin Laughing -leimasimesta. kuvat värittelin tietenkin copiceilla ja omaa silmää miellytti erityisesti alempi, ruskeasävyinen kortti…



With this lower brown-shaded card I will participate in Art Impressions Stamp challenge #154: "Tie it up!". And yes, there´s a string underneath the flower: a bow of dental floss attached to the button...


Toivottavasti saamme pian Elinalta mainoksen kevään mixed media -kursseista, jotta pääsette porukalla ilmoittautumaan…

Ja teille etelä-pohjalaisille askartelijoille tiedoksi, että Taitopuoti Paperinauha lupaili kahta askarteluiltaa keväälle. Seurailkaapa liikkeen nettisivuilta tarkempia ajankohtia ja liittykää mukaan iloiseen askarteluseuraan. Itse olen usein näistä illoista saanut paljon inspiraatiota, jos muuten on hieman vähäistä askartelu ollut. Ja samallahan saa täydennettyä varastoja ja etsittyä kaupalta juuri oikeat koristeet tekeillä olevaan korttiin :)

2 kommenttia:

  1. Two wonderful girlfriend cards!! Thank you so much for joining our Tie It Up challenge at Art Impressions!

    VastaaPoista
  2. Onpas sulla täällä monta aivan todella ihanaa korttia! Täytyy kyllä joku sopiva päivä käydä näitä kunnolla läpi :) Vau!

    VastaaPoista