About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Mixed Media -kurssilla I

Eilen lauantaina 16.5. järjestimme MarjoHoon kanssa Mixed Media -kurssin täällä Seinäjoella. Opettajaksi kutsuimme taitavan Elinan. Aamupäivällä kortteiltiin Mixed Median tapaan, ja tässä minun työni:
Iltapäivällä jatkettiin canvastaululla, josta kuvaa myöhemmin - kurssin kakkospostauksessa - kunhan saan viimeiset osat liimattua paikoilleen.

Kurssilaisia oli mukana meidän lisäksi 9-11 henkeä - kiitos kaikille osallistujille! Itse olin kovin tyytyväinen päivän antiin ja erään verkkokaupan ostoskorissa odottaakin muutama suihkemuste omaa varastoa täydentämään. Marjo postasi blogiinsa kuvakoosteen kurssilaisten aherruksesta… Taitavia olivat kaikki ja saatiin aikaiseksi aivan upeita töitä!!!

Ehkäpä syksyllä jatketaan uusien kurssien merkeissä vaikkakin ehkä pysytellään mixed media -maailmassa...

2 kommenttia:

  1. Kivoja töitä täälläkin ;) kiitos vielä kerran, että järkkäsitte näin hienon kurssin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos sulle järkkäilyistä ihan mielettömästi. Seuraavan kurssin aikaan mäkin oon taas hiukka enempi apuna =) *muisku*

    VastaaPoista