About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Täällä taas...

…. ja pitkästä aikaa kortilla johon olen lähes täydellisen tyytyväinen:


Tämä leimakuva valmistui eilen Paperinauhan askarteluillassa, ja samalla pääsin jo suunnittelemaan mielessäni taustapaperia ja koristeita, tänään kasasin kortin valmiiksi. Leimakuva Priman Bloom Girl Karlie, joka suuren kokonsa vuoksi on väritetty Distress Markereilla ja säiliösiveltimellä. Aluksi oli melko hankala hahmottaa mitä kaikkea hahmolla on hiuksissaan, mutta yksi kuvio kerrallaan värittämällä alkoi kuva hahmottua. Kuvassahan on selkeästi työnsä ääreen uppoutunut askartelija, jolla on mukanaan siveltimet, paperikukkia, nappeja ja lankarullakin.

Olen itse tyytyväinen…

Kommentointiin on lisätty sanavahvistus toistaiseksi, koska roskapostikommenttia tulee aivan valtavasti,  pahoitteluni kommentoinnin hankaluudesta!!!

2 kommenttia:

  1. Tääläkin on hullaannuttu Bloom-tyttösiin.
    PS.
    Tohon roskapostiin riitti, että laitat vain sen rekisteröityneille-vaihtoehdon päälle :)

    VastaaPoista