About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kovin vähäluminen helmikuu...

Eilinen antoi vielä toivoa talvesta ja moni naapureistammekin ehti lumitöihin. Lumenauraajilla oli kiire avata kadut ennen kuin lumi ehtii sulaa pois. Omassa pihassamme on nyt reilu 5 cm:n kerros loskaa, jonka odotan häviävän tämän päivän vesisateissa. Vetisistä tunnelmista huolimatta talvinen kortti:


Kraftin Kimmien Eva väritetty Distress Markereilla ja säiliösiveltimellä, 
paperit My Minds Eye (muistaakseni), 
lumihiutaleet Cuttlebugin combolla (samassa paketissa stanssi ja kohokuviontitasku, jolla stanssattuun kuvioon saa hieman struktuuria)

With this card, I´ll participate in Kraftin Kimmie Wonderful Wednesday Challenge !

1 kommentti: