About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

tiistai 1. marraskuuta 2011

Tästä mä tykkäsin itse hurjasti!

Eli pitkästä aikaa omasta mielestäni aivan upeasti onnistunut väritys. Anteeksi itsekehu, mutta mä vaan tykkäsin lopputuloksesta:


leimasimet: Magnolian Tilda with cross-stitched heart ja NOEL-teksti, väritykset kraftille Prismacoloreilla vain valkoisella ja blenderikynällä levittäen

taustapaperit: Basic Grey Jovial

5 kommenttia:

 1. Syytä onkin kehua itseään. Todella kaunis kortti ja tykkään värimaailmasta paljon.

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan, ihan syystä olet tyytyväinen. Aivan ihana kokonaisuus: lämmin ja jouluinen, ja väritys on todella UPEA!!

  VastaaPoista
 3. no todellakin on syytä taputella itseään selkään....UPEASTI väritetty kva!! huiman ihana kortti!! niin ihana lämmin tunnelma!! =)

  VastaaPoista
 4. Syystäkin voit kehua itseäsi ja olla ylpeä! Aivan mahtavat väritykset! Koko kortin värimaailma on mieleeni:)

  VastaaPoista