About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 18. marraskuuta 2011

Simppeliä jouluksi

Nämä Waltzing Mousen leimasinsetit ovat ihania, mutta useasti kaipaan sopivaa leimatyynyä tarkan kuvan ja juuri oikean sävyn aikaansaamiseksi. Mementon musteet tekevät tarkan jäljen, mutta värisävyt ovat melko kirkkaat, Distress Inkeistä löytyisi kauniita murrettuja sävyjä, mutta leimausjälki ei ole yhtä tarkka kuin Mementoilla johtuen Distress Inkien suuremmasta vesipitoisuudesta... Tässä kuitenkin Mementon Bahama Bluella leimattu simppeli kortti Nordic Winter -setin leimasimilla:

Ihana villapaitafiilis - vai mitä!

3 kommenttia:

  1. Onpas hauska tämä käyttämäsi leimasinsetti, tulee tosiaan villapaidat ja kirjoneuleet mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Ihastuttavaa villapaitakuosia, Bahama Blue ei näytä tuossa niin kirkkaalta kun jos sitä käyttäisi muiden räikeiden värien kanssa - valkoinen saa sen näyttämään vaaleansiniseltä. Pitääpä itsekkin tutustua noihin leimoihin tarkemmin:)

    VastaaPoista
  3. Voikun ihana näihin ois ihan hirmuinen himo näihin leimasinsetteihin.Aivan ihania ideoita näistä saa aikaan.

    VastaaPoista