About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 8. lokakuuta 2011

Super Woman

Vietin eilen lomapäivää siivoillen, ja tämä kuva tuo toivottavasti voimaa kaikille naisille, jotka joutuvat loma- tai vapaapäiviään käyttämään kotitöihin:

leimasin: Whimsy Stamps Super Mom
väritykset copiceilla
kuviopaperit: Jillybean Soup
teksti dymottu ColorCore -paperille!!! - ihana idea, vai mitä?
tähtiboordi nauhan alla Marthan leikkurilla

5 kommenttia:

 1. IHANA ja niin raikas kokonaisuus. Kivat kukat ja pallokuosit.. Leimakuva on siivousaiheeseen oikein sopiva, hyvä me naiset:))

  VastaaPoista
 2. Komppaan Tainaa, korttisi on huikea. Materiaalivalinnat ja asettelu vailla vertaa, upeaa kädenjälkeä!

  VastaaPoista
 3. Aivan IHANA!!! Tykkään hirmuisesti valitsemistasi väreistä ja papereista!!! Upeat kukat ja pirtsakka nappi kruunaavat kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaat värit kortissasi. Hyvä idea tuo colorcore, pitääpä itsekkin testata!

  VastaaPoista