About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 21. lokakuuta 2011

Isännälle syntymäpäiväkortti!

Tällä viikolla vietettiin isännän syntymäpäiviä ja eilen kahviteltiin naapureiden kanssa, tein vahingossa aivan valtavan kaakun ja saa nähdä kuinka se saadaan syödyksi. Kortiksi tein tällaisen metsästys- ja valkohäntäpeura-aiheisen kortin:

 leimasin: Crafty Individuals, väritin vain peuran vesileimamustetta sisältävällä tussilla, jotta leimakuvan lumihiutaleet eivät toisi tähän korttiin liian jouluista tunnelmaa
kohojauheena Vintage Photo
taustapaperi: October Afternoon
stanssattu puu Tim Holtz Branch Tree

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti