About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 19. elokuuta 2011

Tasan kuukausi edellisestä päivityksestä - pahoitteluni lukijat! ja heti P*skikseen...

Jaahas, tasan kuukausi on siis vierähtänyt edellisestä päivityksestä ja silti blogiin kurkkailijoitakin on riittänyt. Olenkin tässä viettänyt kesälomaa reissun päällä, joten päivitykset ovat jääneet tekemättä - niin kuin kortitkin, mutta tässä esille yksi:
leimasimena Kraftin Kimmie Samantha, joka poikkeuksellisesti leimattu Mementon vaaleansinisellä Summer Skylla ja sitten väritetty copiceilla häivyttäen vaaleansiniset ääriviivat. Aivan paras ei tuo vaaleansininenkään ole, seuraavaksi ajattelin kokeilla Desert Sandia (vaaleanruskeaa). Idean tähän sain Kraftin Kimmien DT:ltä Melanielta. Aikamoinen ero verrattuna jyrkän mustiin ääriviivoihin, vai mitä. Oma väritykseni ei aivan yllä taidetta opiskelleen Melanien tasolle, mutta aika hyvä tästä omasta mielestäni tuli.

taustapaperit: October Afternoon Campfire (tähtikuvio) ja My Minds Eye Penny Lane (punainen), lisäksi aaltopahvia

teksti leimattu tällä setillä

Osallistun tällä kortilla myös P*skarteluhaasteeseen, jossa piti käyttää aaltopahvia ja sitähän tässä on taustalla...

7 kommenttia:

 1. Upea kortti! Todella mahtava väritys, olet taitava!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno kortti. Värit ovat todella onnistuneet värityksineen.

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka upea väritys!! Ei ole kyllä tullut mieleenikään että leimais vaaleammalla, mutta nyt kun ajattelee niin tottakai jälki on ns. luonnollisempi. Todella kaunista. Ihku koko kortti!

  VastaaPoista
 4. Joskus olen itsekin leimaillut ruskealla, ja todennut toimivaksi. Tämän kuvan väritys on kyllä tosi upeasti onnistunut.

  VastaaPoista
 5. WAU, kuinka upea väritys! Taitavaa työtä!

  VastaaPoista