About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Criss Cross -kortti

Kahdesta korttipohjasta saa muodostettua tällaisen "Ristiin rastiin" -kortin, jossa kortin sisään on laitettu "tagi":


leimasin: Whiff Of Joy Wee and Reindeer, värityksen Copiceilla
kuviopaperit: BoBunny Midnight Frost

5 kommenttia:

 1. Siis WAU, uskomattoman ihana kortti kaikin puolin. Värimaailmaa myöten ihan nappi suoritus, TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 2. Niin ihana kortti! Kaunis väritys, huiput värit ja hieno kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Moro, harrastan "vastavakoilua" :D. Aivan mielettömiä kortteja sinulla täällä. Tämäkin criss cross kortti on todella kaunis! Sen verran idearyöstöä harrastan, että tuota spinnerkorttia on pakko kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. UPEA!!!!! mahtavasti väritetty kuva!!!! ihanat sävyt! =)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava kortti! en eilen sitten enää tajunnut sulle sanoa, mutta ilmottele jos leimailutaivaaseen päätätte lähteä :) Blogista (tai sieltä löytyvästä spostista) saa parhaiten kiinni!

  VastaaPoista