About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Yritänpä nyt katkaista hiljaiselon täällä blogissa...

Töissä on nyt taas ollut melko hektistä, joten bloggailu on jäänyt vähemmälle. Joitain kortteja on valmiina kuvattuna, joten niitä koitan saada pikkuhiljaa esille.
Viime sunnuntaina vietettiin Tinksitiinan järjestämää askartelutapaamista Seinäjoella ja väkeä tulikin ihan mukavasti paikalle. Itse ehdin vähän myöhässä paikalle, mutta moni blogi sai kasvot ja tapaamisia päätettiin jatkaa vaasalaistenkin kanssa... Kiva tutustua kaikkiin, jotka paikalla olitte - tutustumista voitaneen jatkaa myöhemmin edelleen. Mm. tämän kuvan sain tapaamisessa väritettyä:

leimasin: Penny Black Micey Day -akryylisetistä, väritykset copiceilla
kananmunassa lisäksi cracle paintia
taustapaperi lehden mukana saadusta paperikosta ja "haarukkarusetti" Heinikan Heinin ohjeella

2 kommenttia:

  1. Minäpä katselinkin kun tätä väritit =)!Ihanan punainen ja paahtoleipääkin tekee nyt mieli ;)!

    VastaaPoista
  2. IHANA!!!! upea hehkuvat värimaailma!! =)

    VastaaPoista