About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

"Kuvamaalarit" jatkuu

Tässä lisää Bildmålarnan leimasimia, leimasin Merkkarilta viime sunnuntain askartelutapaamisessa muutaman kuvan ja aloittelin jo tapaamisessa kuvia värittelemäänkin. Tämä väritetty pastellikynillä ja maalausaineella (mineraaliöljyllä). Tekstileimasin Paperinauhan Circle It -setistä. Melkoisen retrot värit laitoin kukkiin ;)

1 kommentti:

  1. No voi kuinka suloiselta se näyttääkin valmiissa kortissa :) Mukava huomata, että et turhaan leimannus ;) Ihana oli myös tuo edellinen korttisi!

    VastaaPoista