About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Veteraaniauto

Variston Sinellissä käydessäni mukaani tarttui tämä Tim Holtzin Old Jalopy -stanssi. Varsin kiva stanssi olikin; leikkaa ensi auton silhuetin ja lisäksi nuo renkaat, puskurit ja astinlaudat ym. Varsinaiseen auton silhuettiin muodostuu myös kevyet apuviivat siihen, mihin kohtiin nuo pikkuosat tulee kiinnittää. Lopuksi vain hiomapaperilla tms. hieman ColorCoren paperista päällimmäistä väri pois, niin mukavaa jälkeä tulee. Alunperin ideanani oli tehdä tällä stanssilla kortteja miehille, mutta varsin tyttömäinen tuli tällä Chocolate Boxin punasisuksisella paperilla. Kukat ja taustapaperi Priman, haaraniittit YouDo ja avainkoristeet 7Gypsies.

6 kommenttia:

 1. aivan ihana -tuota stanssia olen itsekkin himoinnut--

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs kortti. Hieno stanssi ja upeaa paperia olet autoon käyttänyt. Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Mikä tunnelma tässä kortissa, olisipa itselläkin tuollainen stanssi kone =).Älyttömän tyylikäs!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kortti. Minäkin hankin perjantaina saman stanssin, mutta vielä se on paketissa :)
  Ekaa kertaa käymässä blogissasi ja ihania kortteja täällä olikin blogi pullollaan :)

  VastaaPoista
 5. WAU!!!! UPEA kortti!! värit on ihanat!! =)

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti. Tämä autostanssi oli yksi potentiaalinen ostosehdokas näistä viimeksi tulleista. Kivasti olet onnistunut tuomaan vanhalle autolle arvokkaan taustan.

  VastaaPoista