About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tekniikkakortit jatkuvat - tähtikortti

Kuin tilauksesta Stamparticin blogissa oli tässä eräänä päivänä kerätty yhteen julkaisuun useita erilaisia taittelumalleja kortteihin. Tämän tähden muotoisen kortin ohjeen löysin täältä:
 


Itse jätin tämän kortin teossa hempeilyt pois ja käytin kuviopapereina Tim Holtzin Crowded Attic -paperikon papereita, kukat päälle tein Timpan Tattered Florals -stanssilla leikatuista kukista, joita käsittelin hieman muotoilepuikolla ja lisäsin mustetta (Vintage Photo) kahvalla päälle ja reunoihin. Sisällä oleva teksti on Penny Blackin leimasin.

1 kommentti: