About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Työmatkalla

Olen torstaihin asti työmatkalla Helsingissä ja lauantaina pääsin käymään Leimailutaivaassa. Kyllä oli melko epätodellinen tunnelma kuin ajoin Masalaan Aktia sport Areenan pihaan ja kaikki nurmialueet oli otettu parkkialuekäyttöön. Lippujakin oli siinä vaiheessa myyty n. 500 kpl ja lisää väkeä tuli paikalle.Hotelli-iltoihin olen varannut virkkuukoukut ja lankaa tarkoituksena tehdä tällä Maaretin ohjeella pieniä kukkia koristeeksi:
http://maaretinsivut.blogspot.com/2009/02/virkattu-kukka-ohje.html

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla, että kukkaohjeeni on ollut sen verran kiinnostava, että olet hotelli-iltoihin varautunut koukkuineen, lankoineen :)
    Olisi ollut mukava saada blogillesi kasvot Leimailutaivaassa, harmi ettei tavattu.

    VastaaPoista