About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 30. syyskuuta 2010

Naapurin syntymäpäiväkortti

Odoteltiin jo viikonloppuna syntymäpäiväkahveja, mutta naapurit ottivat ja pakenivat maalle. No kortti on nyt kuitenkin tehty metsästystä harrastavalle miehelle, toivottavasti myös syntymäpäiväkahvit jo juotu, kun tämä postaus julkaistaan ajastuksella:

taustapaperit: puuaihe Echo Park, turkoosipilkku Bo Bunny, kuu October Afternoon
hirvet/porot Woodwaren leikkurilla
onnea -kirjaintarrat: Echo Park
H-kirjain Chipboard, jossa FunFlockia
pyssy: piirretty kutistemuoville netistä löydetyn kuvan avulla ja väritetty Inktenseillä, pinnalla Glossya, Paperinauhassa ei yllättäen ollutkaan pyssyaiheisia koristeita ;)

1 kommentti: