About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 5. maaliskuuta 2010

kiirettä pukkaa...

Työ häiritsee kyllä vapaa-ajan viettoa merkittävästi. Olen siis viimein joutunut töihin ja viimeisen parin viikon aikana saanut tehtyä vain kolme korttia, joista 2 lähti jo ystäville. Nämä magnoliat ovat ystävänpäiväkorteista (vaikka ystävänpäivä menikin jo!) Onneksi Paperinauha on huomenna auki ;) sillä tänä viikonloppuna saan/joudun olemaan yksin kotosalla, joten toivottavasti kotitöiltä jää aikaa muutaman kortin tekemiseenkin.
Leimasin: Magnolia (kuva leimattu Fabrianon 300g akvarellipaperille ja väritetty distress-tyynyillä ja varjostettu Inktensen mustalla ja öljyllä
Taustapaperi: My mind´s eye, Bloom&Grow
kukka kasattu My mind´s Eyen paperista tehdyistä retrokukista, kukan alla Bosscutin stanssilla tehty kiehkura (joka paloiteltu)
Tekstit: ääriviivatarralla ja cuttiksen kohokuviointikansiolla

Magnolian leimasin (tälle piirsin tussilla suuremmat silmät kuin ylläolevalle, näyttää melkein paremmalta näin)
Kuva väritetty jälleen Distressin tyynyillä, valkoiset pilkut lisäsin huiviin valkoisella kynällä
taustapaperi: Fancy Pants, Vintage valentine: Love sincere
Siirtokuvakiehkurat: Melissa Frances
puolihelmet nurkissa
kukka: EK success retrokukista
sydän Fiskarsin leikkurilla 
Teksti leimattu Paperinauhan Joulun aika -tekstileimasin setistä

Nämä Distress Inkin mustetyynyt ovat olleet suosikkini värityksessä, toivottavasti pian pääsen kokeilemaan täyttöpulloja, etenkin uusien värien osalta. Jonkin verran olen myös käyttänyt Inktense -kyniä sekä öljyn että veden ja säiliösiveltimen avulla.Niillä saatu väri on vaan ollut mielestäni moneen tilanteeseen liian tumma, mutta ehkäpä harjoittelulla pääsen hyödyntämään myös niiden värisävyt, toisaalta taas Inktenseistä en ole löytänyt sopivan murrettuja sävyjä kuten Distress Inkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti