About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

maanantai 17. marraskuuta 2014

Pikkujoulu-Pirkko ja bambeja

Viikko sitten lauantaina leviteltiin MarjoKoon kanssa askartelutarvikkeet samalle pöydälle ja saatiinpa taas jotain aikaiseksikin kahvittelun ja höpöttelyn lisäksi:


Leimasin: Art Impression Reindeer Games, väritykset copiceilla ja varjoja chalkseilla
tausta tehty Distress Ink Pumice Stone musteella ja maskilla
leikekuviot Fancy Pants Oh Deer!


Niin joo,
suurkiitokset kaikille Askartelumiittiin 25.10. osallistuneille! Päivä oli niin mukava, että jatkoa varmasti seuraa jossain vaiheessa… Vai mitä Marjo? Askartelumiitissä värittelin näitä Unity Stampin bambeja ja tulihan niistä korttikin:


taustalla LawnFawnin kumpareita ja kuusia sekä Timpan joulupaperi...

3 kommenttia:

  1. aivan mahtavia kortteja!!! niin ihanoita!!! tuo pikkujoulu-pirkko on mainio!!! =)

    VastaaPoista
  2. hihii.. ja kivaa taas oli.. huisin hauskoja ja söpöjä kortteja :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivasta askartelumiitistä! Vihdoin sain omat joulukorttini valmiiksi ja lähtemään, nyt on hyvä aika katsella toisten tekemiä. Aivan ihania nämä sinun korttisi!

    VastaaPoista