About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 23. elokuuta 2014

Kesäloman viettoa...

Minulla on tapana pitää kesälomani näin elokuussa. Alkulomasta teimme reissun Puolaan ja Baltian maihin omalla autolla ja loppuloman pitelinkin sitten sadetta kotosalla. Kuitenkin eräänä päivänä lähden ajelemaan Keski-Pohjanmaalle Kälviälle Heinikkaan, jossa tarjolla oli "askarteluterapiaa" eli askartelua ja kaffittelua hyvässä seurassa :)

Joskus tällaiset askarteluillat menevät omalta osaltani niin, etten saa juuri mitään tehtyä, mutta tällä kertaa sain illan aikana valmiiksi kolme korttia:

Tällaisia kaksi:

ja yhden tällaisen:

Ylemmässä käytin Stampendousin Snowy Postcard -leimakuvaa, jonka taustalla Spellbindersin Floral Ovals -stanssia

Alemmassa leimasimina Tim Holtzin joulu-uutuudet Christmas Blueprints #4


1 kommentti:

  1. Nämä oli todellisia helmiä!! Ja kiitos perjantaisesta paskartelu/viini/ruoka-illasta =)

    VastaaPoista