About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Korttien kuvausta….

Näyttää muodostuvan tavaksi postailla tänne blogiin kerran kuussa, nytkin oli pino kuvattavia kortteja pöydällä odottamassa ja sain kuin sainkin aikaiseksi kaivaa kameran ja vielä siirtää kuvat saman tien koneelle. Ensimmäisenä Askartelupirtistä hankkimani uutuussetti ja siitä kortti, tällä kertaa kabinettikokoisena:


leimasimet: Lawn Fawn Blue skies
taustapaperi: Studio Calico
pieni vanerinen lintu myös Studio Calicon

Kortin sisälle tein ylioppilasjuhlia tai valmistujaisia ajatellen rahataskun. Taskuun laitoin kuitenkin varalta tagin, jos kortin mukana ei annetakaan rahaa lahjaksi:

4 kommenttia:

 1. oi joi joi!! tykkään =) tämä on kyllä kiva leimasinsetti.

  VastaaPoista
 2. Joo, mä tykkäsin kans ja hyvin leimautuivat Versafinella, kävin jo vähän kurkkimassa firman nettisivuja, josko tilais jotain lisää ;)

  VastaaPoista
 3. Juuh, ja paras tulos leimatessa tuli kun töpötti palikkaa pöydällä olevaa mustetyynyä vasten! :) oon ihan liekeissä. Juuh, tilataan lisää XD

  VastaaPoista
 4. niin ja Memento ja Copicit toimi hyvin.. oot varmaan nähnytkin postaukset mun blogissa..

  VastaaPoista