About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Sitä lupaamaani jotain ihan muuta kuin joulukortteja...

Olen tässä jo pitkään ollut värittelemättä leimakuvia, joten päätin kaivaa Kraftin Kimmie -leimasimet esiin sekä copic-tussit, ensimmäisenä värityksen alle pääsi Pippa Popcorn…


Väritykset copiceilla sileälle ja paksulle (220 g) kopiopaperille, kuviopaperit vanhaa varastoa… Kylläpä oli kivaa tehdä taas kirkkaanvärisiä kortteja!

5 kommenttia:

  1. Voi Pippa!! Tää on niin kiva (..voi jos mullakin olis tää ;) ..) Värikkäät kortit on piristäviä :)Siispä mukavaa ja värikästä uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Nää on tosi mageita!Oikein ihanaa ja luovaa uutta vuotta 2014!

    VastaaPoista
  3. Tosia hauskoja ja värikkäitä! Tykkään :)

    VastaaPoista